Friday, October 23, 2009

my end of day~

Remember my entry yang saya tulis planner saya untuk bulan ini? Well, hari ini suppose to be my end of the day. Which I need to present my final year project. Well, cuba teka, saya di mana? Di mana tu, rahsia ah. Tak nak bagitahu. Starting jam 2 petang, saya off handphone saya. Saya tahu, pasti mereka akan mencari. *Pandai you guys call boyfriend tanya saya kan. And thank you boyfriend sebab tidak cover kan untuk saya and bagi tahu saya tak mahu present. haizz~*

Maaf. Saya tidak mahu present. Saya tidak ada mood. Kalau saya present pun, saya tahu, saya akan fail. Maaf Dr Fakhariah. Saya akan jumpa Dr sem depan lagi. Saya tahu. Saya sudah tidak peduli. Lulus ke, tidak ke, otak bercelaru sekarang. Jangan banyak bunyi lagi. Saya tahu saya macam mana kalau saya sedang serabut. Saya sudah nak masuk 21 tahun. Saya tahu keadaan nya macam mana kalau memaksa diri sendiri.

Maaf baba. Maaf ummi. Sem ini, ada repeat paper lagi. Saya tak mampu. Maaf sangat-sangat. Tenkiu baba. Giving me a chance to reformat my memory by giving me a permission to go to Arau. Sangat sakit kalau nak memaksa diri duduk di sini dengan melihat Sharil bin Ab Wahab lalu depan mata beberapa kali. Sehingga terasa seperti mahu kejar dengan kereta dan melanggar dia jatuh motor. Saya masih waras. *hopefully*

Pada saat kamu membaca ini semua saya tiada di sini. Tiada di Selangor. Mahu lari jauh. Ke Arau. Berjumpa wanie. Mahu format my memory untuk paper final. Hopefully tidak corrupt. Maaf semua. Jangan cari saya. Saya akan pulang. Tunggu sahaja.

4 comments: