Saturday, October 17, 2009

october sky yang gelap!

October has been such a busy month for me. Haizz~ kata bulan syawal. I’m suppose to be celebrating hari raya tahu tak? Every day asyik busy nak sambut raya apa nya. Tension jep. Things getting worst bila discussion that should be held tidak dapat dijalankan dengan sempurna ever since ada new rules dekat rumah kena balik before jam 8 malam. Noob haizz~

Kalau jadual saya and them sama tak mengapa juga. Ini dah drop paper, tambah paper yang repeat lagi. Tambah paper yang drop last sem which means being with junior. Macam mana nak sama jadual dengan orang lain. Oke. This is sucks! Repeat paper memang sucks! *Sorry for those bad words*

Let’s look at my planner oke.

1/10 – class ganti CSA [cancel]
2/10 – online assessment CCNA [done!]
4/10 – modul LPPKP [done!]
5/10 – test 2 protocol [done!]
- Submit assignment web [done!]
6/10 – ujian lisan huayu [done!]
- Kuiz CSA [done!]
8/10 – hi-tea concorde 2pm [done!]
- Appointment dentist 8pm [done!]
10/10 – bincang protocol di rumah capa [done!]
11/10 – sambung discussion yang menyusahkan itu [done!]
12/10 – Present protocol [done!]
13/10 – ujian bertulis huayu [done!]
- Test 2 CSA [done!]
14/10 – Skill test CCNA [done!]
15/10 – Discussion web programming 8pm [undone]
17/10 – rakaman drama untuk mandarin [done!]
19/10 – test 2 CCNA
20/10 – Ujian mendengar huayu
- Penyerahan projek drama
- Present MPI
- Appointment dentist 2
21/10 – final online assessment CCNA
23/10 – MY END OF DAY -> FYP PRESENTATION 2PM (I’M GOING TO BE DEAD FOR SURE!)

Kak Na ajak saya ke Arau on 24th jumpa dengan Wanie. Ever since dia tahu saya sampai terasa mahu menggantungkan diri dengan planner yang macam haram dan menyakitakan hati ini, juga dengan masalah laptop yang suka crash tiba-tiba. Well hello! Boleh tak jangan nak shut down secara tiba-tiba? Aku tiada duit nak baiki kau lah. oke. Oke. I need to be extra patient dengan RAM yang kecil ini. Jangan lah buka banyak-banyak tab or window. Oke dart? Mana boleh weih! Haizz~

Mahu beli RAM besar! Mahu beli RAM besar! Duh~ laptop kuh ini suka berbunyi-bunyi sehingga menyebabkan saya terasa seperti mahu menangis. Tsk~ -.-“

Siapa tahu saya ada masalah? Siapa tahu? Tiada siapa! Tenkiu~

Nana! Balik cepat! Aku nak maki kau macam selalu setiap kali aku tension dengan masalah. Cepat balik sebelum aku cuba menggantung diri. Duh~ *dosa dart. Stop talking about those shits!*

Please note untuk nana : selalu aku tidur awal and tak skype dengan kau sebab aku malas nak fikir hal yang selalu menyerabutkan otak aku. Haha~ lain kali bagitahu dulu kalau kau nak skype!


2 comments: