Thursday, October 01, 2009

selamat bulan October :)

It’s October babe! Hue. There’s only 3 weeks left untuk ke kelas. Kemudian final exam. Kemudian habis sem ini. Huh. Cepat nya masa berjalan. Macam terkejar-kejar pun ada. Yes. With all those projects yang baru minggu lepas found out. And those kerja-kerja assignment. And those proposal yang tak terbuat. *and yet, saya boleh pula menaip blog ini. Interesting huh? Kerja tak siap lagi oke.*

Entry ini. Saya mahu wish dekat kawan-kawan saya yang senasib dengan saya, semoga berjaya menyiapkan final project proposal for subject Dr Fakhariah. Kepada Syafa and Zu, good luck untuk present hari Isnin walaupun tajuk belum confirm. Hoho. Untuk kita bertiga yang baru nak ambil subject protocol sem ini, good luck untuk mencari balik file proposal yang dah tak tahu letak dekat mana. Plus baru sedar nak kena present 2 minggu depan. *Hebat betul kami ini.* Tidak dilupakan, untuk subject web programming yang tak habis-habis menangguh kerja presentation project system yang tak tersiap itu. Haha! *Teruk. Teruk.*

Kepada mereka-mereka di luar sana, jangan lah contohi kami. Ambil sikit-sikit subject part 5. Banyak project, bikin runsing kepala je! Haha! I’m dead for sure. Untuk itu, saya ingin menceriakan hati saya dengan meletakkan gambar ini.


model : me
venue: rumahku syurgaku
caption: hodoh. diam ah! :P



4 comments:

  1. kalo hodoh, xkn diletakkan di sini.
    inur words hodoh = comel!
    =p kan dat kan? kantoi! hahaaha

    ReplyDelete
  2. hanin; alorh. kantoi ngn hanin. wahahahahaha! malu2~

    ReplyDelete
  3. Tambah lg sorang kata kamo comel~~~ ;))

    ReplyDelete