Tuesday, November 10, 2009

facebook's game best ke?

Hello! Hello! Hello! Siapa ada facebook? I’m sure ramai ada facebook. Apa yang best main facebook ni? Hurm. Let’s see. Saya paling suka kalau main games dekat facebook. Kalau tengok bookmark dekat bawah tu, semua games. Huhu. Tapi ada satu game ini, memang menjadi kegilaan kawan-kawan saya. Cuba teka apa?

PENCULIKAN!

Haizz~ dulu saya active lah juga main penculikan itu. Mana tak active. Kalau naik level dapat macam-macam. Hideout place, kidnap method, torture method. Tak nak kejam plak method dia. Menggunakan seluar dalam untuk menculik orang. Wahahahahhaa! *sila gelak oke.* Lawak. Lawak. Torture lagi kelaka. Pakai red chili lah. Pijak durian lah. Wahahahaha~ *boleh gelak lagi*

Sekarang sudah retired. Kenapa? Sebab setiap kali saya kena culik, ada orang rescue. And the best part is, the rescuer tu boleh pula culik saya. Baik tak payah rescue. Haa. And benda itu berpusing-pusing sampai mereka penat, and then baru sambung balik main culik saya. Situasinya macam ini; A culik saya. B rescue. A minute later, B culik saya, A rescue. Berulang-ulang. Orang yang sama pula tu. And I was wondering. ‘You guys tak penat ke?’

Setelah lama saya melihat kejadian kidnap-rescue di depan mata ini
*meaning; notification penculikan keeps on pop up.*, tergerak di hati melihat kedudukan. *wah! Ada kedudukan you.* kedudukan dia best. There are top serial kidnapper, top kidnapper, top rescuer, top hostage, and top torturer. Surprisingly, saya termasuk dalam list itu. Guess where is my place? Pfffttt~ *tahan gelak.* top hostage ah! Dah asyik kena kidnap-rescue je. Wahahahahahaha! Siap dapat nombor satu lagi tu. Jangan main-main ah. Game yang satu dunia boleh main dapat jadi ranking nombor satu. You guys boleh dapat ke? *nada berlagak sedikit. poyo.*

Haa. Ini bukti! Siap print screen oke~ tak percaya? Boleh try buka facebook, application penculikan, kedudukan, top hostage.



Untuk mereka yang masih bermain, have fun! ;)

6 comments:

  1. haha
    macam2
    main mafia wars n farmville je
    jom berkebun!!!

    ReplyDelete
  2. Aku ble bukak FB mesti terjah mafia wars dulu. Dulu lyn gk penculikan jp. Now dh stop. Mafia wars tu pn dh maken slow..

    ReplyDelete
  3. joe; knp main mafia wars n farmville je? farmville lmbt lar~

    teha; lolz. main jugak mafia wars tu. ape best ntuh. haizz~

    ReplyDelete
  4. hisss.... Barn Buddy is best la.... love it !

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. suresh; haha! i like barn buddy to0!

    ReplyDelete