Friday, November 27, 2009

for Nana from Rumah ;]

Hari ini, khas untuk semua readers yang membaca blog saya, saya akan upload gambar babies yang baru lahir hari itu. Hee. Tak banyak. Just a few. Khas untuk Nana juga yang sibuk mahu gambar snowbelle and her babies. Huhu~




There's a few more. Tapi macam tak menarik. Tunggu dah besar sikit, jalan pun dah tak jatuh tergolek dan tidak kengkang lagi, saya upload lagi gambar babies ini. Hee.

Please note to Nana; nama ekor pintal-pintal umi mahu letak Apple. Ekor panjang is Mya. Yang tompok-tompok masih belum difikirkan.

7 comments:

  1. tomel sgt..like kitty jasz jugak...same jugak,,,2 ekor..1 ekor pintal2..1 ekor pnjang..yang pintal2 tu TONTOT..1 lg TEMBANG..huhu..tp yg cedei Tontot da mati smalm...

    ReplyDelete
  2. waa!!!!
    sgt amat begitu comel n cute!
    geram nk pgg!!grr...
    dh la puteh,mata bulat..
    geramm!!!

    ReplyDelete
  3. fatini; huhu. ktowg ase cm nk pijak2 je sebab cute gile .ahaha~

    jasz; ouh. pity nye da mati. sorry for u dear. ;(

    ReplyDelete
  4. Wawawa! Tomeynye mereka!!! Tp.. Aku geli ngn kucing. Huhu!

    ReplyDelete
  5. comellll.
    aiman dtg,sure sure dye melalak!

    ReplyDelete
  6. kumin; haha. bkn aiman je. adik die adam pown sure menjerit2.

    joe; ngee~ spe x geram. bulu da ah kembang.

    teha; huhu~ yg nie bersih n cute, x perlu geli2 meh. ;]

    ReplyDelete