Friday, November 13, 2009

Friday the 13th

-source: deviantArt


I’m officially finishing my 5th semester in UiTM. There’s another 2 semesters to complete. Haizz~ penat weih belajar! But it’s okay the fun in study you can’t get it anywhere else. Paper semalam okay. Senang kut. Tapi ada 1 chapter yang saya tak sempat nak study. Kinda takut juga 15 marks boleh terbang macam itu sahaja even though soalan simple and kedekut markah. Imagine 1 soalan dia bagi 2 marks je. perlu ke tak elaborate panjang-panjang soalan macam itu? Hek?

Well, tomorrow saya mahu pergi tengok movie. PISAU CUKUR. Wah! I can’t wait until tomorrow. Hopefully baba bagi keluar. Hee~ Happy Holiday semua! ;]

Ouh! Hari ini Friday the 13th apa ada dengan Friday the 13th ini? kita lihat jawapan wiki~

Friday the 13th occurs when the thirteenth day of a month falls on Friday, which superstition holds to be a day of good or bad luck. In the Gregorian calendar, this day occurs at least once, but at most three times a year. Any month's 13th day will fall on a Friday if the month starts on a Sunday. In 2009 this applies to the months of February, March, and November. The next instance of this appears on the calendar for the year 2015.
-source: wikipedia

2 comments:

  1. friday 13th..
    macam citer seram yg bunuh2 tu cik dart..

    ReplyDelete
  2. lolz~ cte tu x abeh tgk ouh. takowt!

    ReplyDelete