Thursday, November 26, 2009

hadiah hari jadian

Terasa macam over excited mahu tunjukkan my birthday present untuk ulangtahun yang ke-21. Hehe. Oke. Oke. Today dah pergi ambil hadiah yang dibelikan untuk diri sendiri itu. Ouh well, it is gorgeous! Hehe. I just bought long black cardigan from marble arch boutique. Ouh gambar? Mesti lah ada. Wait!
Tada! Hehe.

The parcel.
The cardigan.
This is how it looks like. ;]

Siapa-siapa yang mahu cardigan macam ini, boleh ah order dekat marble arch boutique. [click sini] Oke. I know semua mesti cakap saya merepek beli hadiah untuk diri sendiri. Tak mengapa. Sekurang-kurangnya saya boleh cerita pada anak cucu. ‘nenek beli baju cardigan sendiri sempena ulangtahun hari lahir yang ke-21.’ Walaupun biasa sahaja. Tapi boleh bangga sikit. :P

And I also got this beautiful birthday present from umi. Which is a comb and a mirror. Bak kata my cousin kesayangan dunia akhirat, Ahmad Soffian Bin Zahari *suka dia bahasakan diri sendiri macam itu* ‘umi bagi awak cermin itu sebab kalau nak mengurat orang, cermin diri sendiri tu sikit.’ Oke darling. Awak boleh diam sekarang. Nanti saya bagi ah cermin juga untuk birthday awak yang dah lepas itu. Hampeh!


Ouh. Hari ini celebrate birthday dengan lunch berdua bersama adik kesayangan di KFC menggunakan duit yang accidently terjumpa dalam diary. *bwahahahahaha!* And having a dinner with family at pizza hut was superb! Ngee~



Hari ini, I jotted here just a simple and silly note to all of you.

Terima kasih buat umi dan baba yang telah melahirkan saya, membesarkan saya, menjaga saya, melayan kerenah saya, menyayangi saya, mencintai saya dan segala-segalanya. I can’t thank you enough for 21 years I’ve been living as a human in this world. I love you both. So much that I don’t know how to pay you both back. ;]

Buat adik-adik. Nana, Boy, Adik. Thank you for being my lovely, yet crazy siblings. You guys gave me rainbow. Thank you for accepting me as a dumb and stupid sister which I know had done too much mistakes in my life. Learn from it, don’t do what I’d done. Thank you for supporting me as an older sister to you guys. Cinta kamu semua.

Untuk bintang hati saya. Kecintaan saya. Pelengkap saya. Kawan saya. Teman menangis saya. Teman ketawa. Teman gila-gila. Teman mendengar. Teman melayan nonsense saya. Teman saya mengarut-ngarut. Pendengar makian saya. Penenang saya tatkala susah hati. Teman saya untuk segala-galanya selepas Wanie pun asyik sibuk je. * :P * Mohd Hafizi Mokhtar. Kamu hadiah terbaik untuk saya. I heart you so much. Thank you for always being there for me.

Untuk teman baik saya. Kesayangan saya. Cinta hati saya. Teman menangis. Teman ketawa. Terima kasih untuk segala-galanya. Nor Alwani Omar, kamu kawan terbaik untuk saya. Sayang kamu sangat. I won’t ask for anything. Just be yourself. Hope kamu dapat bersama hafizi kamu ya! ;] *winks!*

Untuk Abang Ejat, Kak Na yang dah lupa birthday saya but then wish dekat saya selepas Wanie marah kalian berdua. Haha! Tak mengapa. Saya tak marah. Cuma funny with all those excuses untuk cover yang you both terlupa. Teehee. I love you guys so much.

Untuk teman-teman. Terima kasih banyak-banyak atas wish yang sungguh banyak di facebook, di ym, di skype, di message, di called, di myspace, di Friendster. Even though ada yang saya tidak berapa kenal, tetapi masih drop a wish on my wall, my page, my inbox. Terima kasih untuk semuanya. Terima kasih kerana telah menjadikan hidup saya lebih berwarna-warni.

All of you, thanks for completing my jigsaw puzzle. I won’t ask for more. :)

8 comments:

  1. beshnyeee...
    xsbr lak se nye nk smbut besday nnti..
    hehe

    ReplyDelete
  2. huhu... apa lg..
    tunjukkan la catwalk dgn pakaian tu

    ReplyDelete
  3. pisek; tak mahu ah buat catwalk. x reti. huhu~

    ReplyDelete
  4. lionteen; huhu. buat ah mcm nie. mesti seronok! ;]

    ReplyDelete