Monday, November 16, 2009

kenapa nak bercinta dengan orang miskin, kalau boleh bercinta dengan orang kaya?

Hello! Hello! *kenapa lah suka sangat tulis hello dua kali? Dah macam cerita pisau cukur pula. hikhik* Ouh. Saya sangat lah suka dengan cerita pisau cukur itu. Menarik! Especially Fazura yang gedix. And Maya Karin yang gedik tidak menjadi. Bwahahahahaha!

The story began with Bella *Maya Karin* gagal dalam rancangan Siapa Nak Kahwin Jutawan. *bwahahahahah!*. Intan *Fazura* is Bella’s best friend and also housemate of course. Couple dengan Datuk Salleh *Radhi Khalid*. Intan and Bella going on a cruise untuk lupakan kisah kegagalan Bella dalam rancangan, Who Wants to Marry a Millionaire itu and plus, mahu cari bakal suami bertittle Datuk or maybe Tan Sri untuk Bella. ;P

The story continues lagi which saya tak mahu cerita banyak. You guys kena pergi tengok sendiri cerita ini. Huh! Sangat happening. Plus! Shahredza Minhat sangat cute oke. I’m so in love dengan muka cute itu oke. Ngee~ ;] *oppsie* adik sangat menyampah melihat saya meniru fazura dalam cerita ini. Wahahahahaha! Kelakar sungguh. Sorry adik. ;]

Rumusan;
Tahap kegedikan; 5/5
Jalan cerita; 4/5
Tahap lawak; 5/5



Pergi lah ke pawagam berhampiran untuk menonton! Have fun oke. Wink! Wink! ;]

2 comments:

  1. okay nesa dpt bygkan mcm mane kak dart tiru fazura HAHAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. nesa; try to imagine it btol2. bole kalah fazura babe! haha!

    ReplyDelete