Wednesday, November 11, 2009

my 2nd baby turning to 1 year old

Saya sepatutnya study untuk paper esok. Tapi kenapa saya kept on writing untuk entry baru ni? Haizz~ pandai je cari alasan. Kalau tak ada paper, tak ada pula nak menulis entry banyak-banyak kan? Huh! Marah saya sekarang! Oke. Oke. Jangan marah. Sebentar lagi saya akan stadi. Promise. *I will stick to my promise.*

Saya nak bagitahu. My babies dah berumur setahun! Wah! Don’t get it wrongly, masih ingat entry ini? 10 oktober 2008. itu my 1st baby. Yes. First time accident motor and kena tidur hospital. So, today is ulangtahun pertama juga untuk accident yang kedua. Huk~ -.-“ dua kali accident dalam masa sebulan? Hebat. Hebat. Yes. Sangat hebat masuk Emergency Room dua kali sebulan. Tepat-tepat sebulan pula tu. 10.10.2008 dan 11.11.2008. Siapa pernah macam ni? Angkat tangan! ;]

Sakit ouh accident kali ini. Siapa kata tak sakit? Tak mahu cakap banyak. Lihat sahaja gambar. Boleh agak macam mana keadaan saya ketika itu. Dengan final exam yang dalam proses. Huhu~ sangat sadis.

5 stiches. creepy huh?




2 stiches. another creepy one.

yes. I know. I tak cantik sekarang. But who cares? Saya adalah saya. Saya tahu diri saya macam mana. Parut-parut ini, buat saya nampak special what! *Sedapkan hati sendiri.* ;P

6 comments: