Wednesday, November 04, 2009

my babies were born today

I’m so excited! I’m so thrilled! Kenapa weih? Kenapa? sebab, snowbelle yang menjadi kesayangan keluarga *kesayangan ke?* selepas ketiadaan fluffy *ibunya* ke rahmatullah telah bersalin pagi tadi! Oke. Tidak lah terlalu pagi. Dalam jam 11 pagi tadi lah kut.

Until now masih tidak jelas berapa ekor babies yang snowbelle dah lahirkan. Mungkin tiga ekor. *Nampak macam tiga. But adik kata lima. Almari itu gelap kut.* bila snowbelle bunting? Tak tahu lah. dari dulu sampai sekarang Nampak besar tu juga badan dia. Gemuk je. Tiba-tiba pagi tadi adik kata snowbelle dah beranak. Apa kes? Haizz~ wait until her babies besar sedikit, nanti I upload gambar babies pula. Here are some pictures I took semalam! Gemuk gila kut! Patut nya dah boleh agak ah dia mengandung tapi tak bole nak agak. Sebab look at her sleeping. Macam anak jantan! Haizz~







These are nmes Nana suruh letak;

Snowman, Snowboy, Snowgirl, Snowdot, Snowflake, Snowbus, Snowgrass, Snowbag, Snowhair, Snowwhite, Snowtree, Snowshoes, Snowcap.

Semua nama hampeh je. Tak boleh pakai langsung. Chait!

8 comments:

  1. letak name 'shiroi' @ 'shiro' yang bermaksud putih dalam kamus jepon.

    xpun klu nk gune 'snow' =yuki, tenka, rikka

    xpon gune jer name 'putih'.

    wahaha..

    ReplyDelete
  2. joe; ade 3 ekor. x kn sume nk buh snowcat?

    tiha; xde lar plak dlm list adik aku tuh.

    (-_-"); byk nye suggestion. nnt akn dipikirkn. hehe~

    ReplyDelete
  3. nak letak name laen bole, sila tambahkan istilah SNOW didepan..kerana, snowbelle punya nama pown macam susah gile nak eja..tak kira!nak bg cadangan nama pown kena amek kira syarat aku!patot pown aku ade instinct sangat rindu pada snowbelle semalam..

    ReplyDelete
  4. nana; ko tak yah nk perasan arr ade instinct. snowblle mcm x kesah pown sume org pergi tgk babies die. bole men tinggal suke2 ati. hek. x mcm fluffy. mentang2 duk dlm bilik baba. budget secure ah. mencik aku.

    ReplyDelete
  5. snowwhite..jasz ade gak kucing nme snowwhite..dulu ing die betina..upenye jntan..haha..tp nme trus melekat...(',)

    ReplyDelete
  6. jasz; haha. nnt nk tgk dulu ah jntan ke betina. :P

    ReplyDelete