Tuesday, November 10, 2009

upgrade your things

Saya baru tamat paper final exam yang kedua. Paper protocol. Overall? Tak tahu. No comment. Nampak macam senang. Hakikatnya macam susah. Eh. Ntah. Kalau baca senang lah kut. Tapi saya tidak baca. Tsk.. -.-“

Sehari before exam, senggugut yang teruk telah menyerang. Wargh! Nak bangun pun tidak larat. Apatah lagi membaca buku. Nasib baik, saya boleh ingat sikit-sikit command yang saya pernah buat semasa menjahanamkan ubuntu sehingga crash. Bwahahahahaha! Macam power jep crash kan ubuntu. Haizz~

Ouh yah! Saya sudah meng’upgrade’ mr dunhill. ;) *winks* sekarang, jangan siapa-siapa kutuk mr dunhill ini lembab lagi. Sekarang RAM dia dah jadi 2.5Gb dah. Haaa~ laju lah sikit dari sebelum ni. Ouh yah! Hard disk yang mempunyai kapasiti 120Gb juga telah di upgrade kepada 320Gb. Bwahahahahahaha! *gelak lagi.* terlebih space. Tak tahu mahu isi apa. Baba bagi hard disk besar-besar macam tak mahu bagi saya tukar laptop baru sahaja. Ye lah kan, 320Gb, it’s like u have your lifetime to put your data’s with this space! Belajar pun ada 2 semester je lagi. Get what I meant?

Tapi tak mengapa. When I’m the one who use the laptop, I’ll full it in a very short time. Huh! *cakap macam hebat.* Sebentar lagi mahu install ubuntu balik. Till then, papai!


4 comments:

  1. Cik Darty!
    Dh lama aku nk tnya kt hg ni.
    Cmne ko wat yg read more/summarize tu ek?
    Aku wat x penah jadik pon.. Huhu..

    ReplyDelete
  2. teha; erk? cmne ea nk ajr. haaa~ nnt aku anta ym kt ko. oke?

    ReplyDelete
  3. owh..
    orait2..
    nnti ym kt aku yea.
    tq2! ;)

    ReplyDelete