Tuesday, December 22, 2009

escape to the wild #9

Last day for this vacation. Esok nya kami pulang ke Kuala Lumpur. So, last place to go; African Craft Market. More to like Pasar Seni if di Malaysia you ask me. Kalau nak cari barang-barang seni untuk kenang-kenangan, datang lah ke sini. Naik teksi, sebut Rosebank. Dia paham lah pergi mana tu. Haaa. Gambar tak banyak, ada sikit je. Semua nya gara-gara tak transfer gambar masuk dalam laptop dan menyebabkan memory card penuh macam sardin. Haha!

African Craft Market.





Ha. Buskers.
Weih. boyfriend sape bersepah-sepah menari depan orang ramai pakai macam ini?
Cepat bawa balik rumah.
Bagi pakai baju cantik-cantik sikit.
Heee~

No comments:

Post a Comment