Friday, December 18, 2009

escape to the wild #6

Hari ke berapa da? Lapan dah kut. Picture ini bertarikh 081209.
*Ini semua gara-gara duduk atas flight almost a day, jadi blur dah vacation dah berapa hari*

Location; Don Silvano Ranch *dekat country side*
Touring by; Bus.

It's a long journey.
Hampir sejam juga lah duduk di dalam bas itu.
Here is what we had spot on our way to Don Silvano's ranch.

Stadium terbesar di Argentina.
River Plate Stadium.
Capacity; 80,000

Haaa.
Rumah setinggan di buenos Aires.
Kotak-kotak je.

Argentina's traditional drink.
It's a tea. and it's called as MATE.
pahit babe!
Here we are.
Don Silvano's Ranch!

Wah! Naik kuda tu.
Habis naik kuda, naik pula kereta kuda.
*hahahahahahaa!*

Penat-penat berjalan, it's time to eat.
Masa makan ada banyak lagu performed.
Lucky for us, meja depan stage.
but unlucky pula sebab cuma dapat makan sayur sahaja because tak halal daging nya.
Hue.

Hah! Adik gue. Dancing dengan penari tango tuh!
Nesa, dah boleh gelak dekat Baim lah camni.

Balik hotel, ada surprised party untuk birthday Rozana Athira. tapi, tak ada gambar. heee.
So, here we are. Ugi's. Kedai yang cuma jual Pizza mozarella yang berharga 12 peso. Kalau take away, 12.50 peso. Kalau separuh, 6 peso. Kalau suku, 3 peso. Haa. Siap boleh beli suku, separuh. Tapi 3/4 tak ada. ;]

6 comments:

  1. HAHAHAHAHAHA YA ALLAH MCM MANA RUPA SI BAIM NEH MENARI -,- GELI HATI SIOT! LPSNI NK KENE TARIK BAIM MASUK TARIAN TANGO AH HAHAHAHAHAHAHA BAIM BAIM APADAA HAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. kak dart,ni nk tanya ni,prnh baca entry nesa masa raya fsl clouds tak?kak dart suka kan?nesa ada gmbr clouds utk kak dart.tp tak tahu lah kalau kak dart dh tgk.enjoy! <3


    http://flyingnesayang.blogspot.com/2009/10/raya-2009.html

    ReplyDelete
  3. nesa; tak baca lg darl. bru baca. smart ouh. wajen snap picta clouds. ;] cantek2.

    joe; bkn veggie. cheese semata2. huh.

    ReplyDelete
  4. nice smiles~!!

    hey thanks for following my blog. =)


    btw, you're invited.

    http://scribbledmaxness.blogspot.com/

    ReplyDelete