Sunday, December 27, 2009

UiTM:New sem with a new problem

Kelas akan start dalam minggu depan. Tapi, macam mana nak pergi kelas kalau belum keluar jadual? Kelas boleh daftar, tapi jadual tak ada. Macam mana mahu arrange kelas? Pelik-pelik lah UiTM sekarang ini.

Ha! Bukti jadual kelas belum keluar.

Sem ini akan jadi lebih hebat bila student tak boleh parking kereta di dalam kawasan fakulti. Bukan main banyak lagi palang automatic di letakkan di kawasan fakulti itu. Semua entrance ke fakulti ada palang. I bet mesti ramai student yang akan ponteng kelas bila tak jumpa cari parking kereta. Percayalah cakap saya *sebagai wakil student yang memandu kereta ke kelas.* Now I have to figure out macam mana mahu ke kelas tanpa menyusahkan diri sendiri membazir masa 30 minit untuk mencari parking dan menaiki bas dari padang kawad. Oke. tipu. 15 minit mungkin. Sigh~

2 comments:

  1. jom kita ponteng clas n g mkn kat khalifah..haha..wat cam tyme ko praktikal dl..
    owh,psl parking..drg mmg bodo..kt hendaklah menaiki beskal..br byk leyh msuk..pas2 naek trun bukit kat uitm 2..mmg adventure abes la..huhu~

    ReplyDelete
  2. dna; alorh ko deena. harap kn ko nk dtg khulafa? berjanggut lar aku. haha! naek beskal? x mahu ah aku. nnt tinggal lidi je bdn aku nie ha mengayuh beskal ari2.

    ReplyDelete