Monday, January 04, 2010

Berberapa hari sebelum new year

Hello readers. Mood mengudate tengah banyak. Sila jangan Tanya kenapa. ;]

You guys tahu tak bila masuk tahun 2010 I mean like beberapa hari before new year, I pergi search google untuk ini:-


Resultnya, saya dapat INI. ;]

Wah! Cepat sungguh kalau bab tengok movie kan. Belajar malas. -.-“ ouh well. Belajar tu belajar juga, tapi hiburan itu perlu. Oke. :P

Ini adalah movie yang saya rasakan best and mesti pergi tengok di wayang. * Kenapa pula mesti? Oke. Boleh lah gelak sekarang. -.-“ *

  1. Case 39
  2. Tooth Fairy
  3. Haunted Universities
  4. Percy Jackson and the Olympians
  5. Alice in Wonderland
  6. Diary of a Wimpy Kid
  7. Iron Man 2
  8. Shrek Forever After
  9. Toy Story 3
  10. Resident Evil : Afterlife
  11. Harry Potter and the Deathly Hallows
  12. Upin Ipin : Angkasa
Haa. Rujuk sendiri bila tarikh akan ditayangkan. Bukan sengaja check on movies in theater. Alang-alang tak dapat nak buka jadual kelas di iCress *laman web jadual kelas UiTM.* Mengusha lah movie-movie. Ini senarai yang macam menarik dari bulan satu sehingga tahun 2011 *which is Upin Ipin itu.*

4 comments:

  1. kalau bab movie ni, tunggu yg download la. tak kuasa nak gi tengok kat wayang

    ReplyDelete
  2. hue. kalo yg sound oke, tgk kt muvee pown worth it.

    ReplyDelete
  3. huhu. bln 2 2011. tunggu. tunggu~ ;]

    ReplyDelete