Monday, January 04, 2010

Happy 23rd Birthday Teha

Hello. Hello. Hari ini dah 4 January. Saya tahu saya dah lambat sehari untuk wish birthday kawan saya; Tengku Norfathiha. Bukan apa. Letih saya pikir, nak tulis apa untuk birthday budak ini. Still, otak saya tak boleh berfungsi untuk taip something yang menarik. Hurm. Mungkin kerana sibuk pikir kan kelas untuk semester ini. Ye lah. Course saya banyak kelas pagi, and saya tak mahu bersesak-sesak di jalan raya dengan orang yang sibuk mahu ke kerja hanya kerana saya mahu ke kelas. Juga bersesak-sesak di pintu UiTM selama 15 minit. Dan mengambil masa mencari parking dan berjalan ke kelas. So, kena ambil precautions. Register kelas yang lewat sikit dari pagi which ambil kelas dengan budak course lain. *oke. That’s too much. Dah jauh menyimpang dari tajuk asal*

Haaa! Pelik tak macam mana saya kenal cik teha ni? Tak perlu pelik. Tak perlu. Kami dulu sama-sama belajar di UiTM Araustralia. That’s how I knew her. Dulu dia senior saya. Dulu saya rapat dengan housemate dia, Putri Anis Nadiatul Ida. *oke. Nama putri pun mencapurb sekali* Dulu saya selalu lepak rumah budak ini. Tidur rumah dia. Makan rumah dia. Mandi dekat rumah dia. Haaa. Dulu juga saya suka kutuk ex-boyfriend saya dalam bilik cik Teha ni. Sebab roommate dia tu *si Farah*, kalau bab mengutuk orang memang syok di buat partner.
Tapi itu semua dulu. Sekarang susah dah nak buat semua itu. *Tsk -.-" * Saya dekat UiTM Shah Alam. Cik Teha ni sudah kerja di Terengganu. Ouh babe! Tak apa, kampung aku pun dekat Terengganu. Bila-bila kalau aku balik kampung boleh lah nak lepak-lepak ke. :D even though jauh di mata, once my friend, always be my friend. Right Teha?

Haa.. sudah-sudah bercerita.

I just wanna wish you happy 23rd birthday. *ouh. Sengaja di besarkan.* May God blessed you and your life. ;]

Haa. Jumpa satu gambar dengan dia.
Ini masa dinner BITZ. ;]

2 comments:

  1. Wawawa... Best! Best! Tq Dart sbb sudi join my bday contest! U r listed! :)

    ReplyDelete