Sunday, January 17, 2010

Kelas. Kelas. Kelas.

I know it’s been a while since I had posted something up in this blog. Maaf lah, kesibukan kerana tidur menyebabkan saya tiada masa untuk post entry di blog ini. Haha. I don’t know what had happen to me. Ever since pergi kelas, pulang dari kelas. Pergi hantar adik sekolah, pulang dari mengambil adik. Saya kept on tidur jam 8 malam. Straight sampai subuh. Haa! Kuat gila tidur! Kadang-kadang saya bagun jam 12 atau 1. Itupun kerana terasa macam tangan kebas akibat tidur yang lama di atas lantai. Ouh yah! Kadang-kadang kalau saya bangun pun, saya akan tengok handphone *if ada message, saya reply.* then saya naik ke atas katil and then sambung tidur.

So today, saya mahu post bukan pasal saya tidur of course. Pasal perjalanan ke kelas sepanjang sem baru yang sudah bermula ini. sigh~ -.-“

As I said before, UiTM terlalu murah hati meletakkan palang-palang automatic yang bertindak sebagai touch ‘n go yang cuma lecturer sahaja boleh masuk ke dalam kawasan fakulti dan parking di dalam. Ever since that stupid palang yang menyemak di tengah-tengah pintu masuk dan keluar fakulti itu ada, kami students yang drove to the class terpaksa merempat mencari parking di sana-sini hanya untuk menghadirkan diri ke kelas. Ouh yah, the best part is, ada parking space, tapi kena berebut dengan budak sport rec, engineering, dentistry. Haizz~

And guess where I found out a place to park my car. Depan kolej teratai, berhampiran dengan tangga kejayaan. Ouh kenapa saya panggil tangga kejayaan? Sebab tangga itu mencuram macam 45degree agak nya. Plus! Anak tangga nya itu, kecil-kecil. ;]

saya pulang dari kelas.

siapa dia ni? tak tahu lah.

oke. ini lah dia, tangga kejayaan.
banyak pahala saya naik tangga ini mahu ke kelas.
Mungkin setiap satu anak tangga boleh naik 0.01 point CGPA ke.
;]

and bila sampai atas, tengok parking lecturer! kosong babe!

Terima kasih kepada UiTM kerana telah menyediakan perking lecturer yang cuma beberapa orang sahaja. Buat apa parking lecturer banyak-banyak? Students lagi ramai. patutnya buat parking student yang banyak. Entah apa lar UiTM ini. Parking di depan tangga kejayaan will lead to saman dari pak guard. Rumors dah tersebar pak guard pernah saman and clamp kereta parking di situ. Waiting for my turn pula lepas ini I guess. sigh~~ -.-"

Please note; agak-agak you guys, ada tak orang kuat UiTM baca my blog? Mana nak tahu, tiba-tiba luahan hati ini kedengaran ke. haha~

No comments:

Post a Comment