Friday, January 08, 2010

Terima kasih sungguh tagging aku.

1. Adakah anda rasa anda HOT???
Itu sudah semestinya. Paling hot is bahagian parut bawah dagu. haha! *hampeh nye jawapan*

2. Upload gambar kegemaran anda.

3. Cerita pasal gambar
Gambar my parents dekat atas Table Mountain. Credit to me. I'm so talented. Tsk -.-" *Poyo. Poyo*

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Hari Ahad lepas kalau tak silap.

5. Lagu terakhir anda dengar
Modread - Neeruza Ozawa. *Bunyi macam lagu jepun, padahal lagu melayu je.*

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
Main game di mukabuku

7. Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?
  • Akak.
  • Dart.
  • Daty.
  • Aty.

8. Tag lagi 8 orang
  1. Nana
  2. Nesa.
  3. Boy.
  4. Deena. *Aku tak peduli kau nak buat dekat mana, yang penting kau buat. haha*
  5. Ezzah.

*ah.. 5 cukup lah. tak boleh nak fikir siapa lagi.*

9. Siapakah orang no.1 kepada anda?
My sister yang study di Jordan

10. Kata sesuatu mengenai orang no. 5
Ezzah. Aku nak pergi lawat kau sebenarnya 6hb, tapi ayah aku tak kasi ikut. Sebab dia pergi London kejap sangat.

11. No. 3 ada hubungan dengan siapa?
Dia ada hubungan dengan ramai gadis-gadis di luar sana. Actually, tak tahu siapa gf dia. Hari ini nampak dia gado dengan gf. Minggu depan dia dah dapat gf lain. Hebat. Hebat. Ouh. Dia juga adik saya.

12. Bagaimana pula dengan no. 4?
Hubungan dengan saya, rakan sekelas masa sekolah. Dia ada hubungan dengan bf dia yang satu course dengan dia.

13. Pesanan kepada orang no. 6
Tiada no. 6. macam mana ni?

14. Kata-kata cinta untuk no. 2
I love u Nesa. ;]

15. Adakah no. 7 dan 8 punya persamaan?
Siapa 7 dengan 8?

16. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda
  1. Tengku Norfathihah
  2. 3 Jan 1987
  3. Hometown; Kuala Terengganu
  4. Ex-UiTM Perlis
  5. Bsc. (Hons) IT

17. Persamaan antara kambing ngan lembu?
Dua-dua ada ekor.

18. Perasaan anda buat tag ini
Heartless.

19. Adakah anda tahu si razman itu sengal?
Siapa razman?

20. GAY o LESS??
Siapa yang gay? siapa yang less? Haa.. Jawab-jawab.

3 comments: