Monday, February 08, 2010

Account Cancellation

Saya sudah delete account Friendster juga Myspace. Ever since saya rasa semua social network itu macam tak bernyawa je. So, teman-teman lama, siapa yang mahu contact saya semula, add lar Facebook saya ye? ;) *wink-wink*

Eheh. Kenapa keep Facebook? Sebab boleh nampak flow nya macam ini; time sekolah, semua orang sibuk Friendster. Habis SPM, semua orang sibuk nak ada Myspace. Time tu Friendster dah ketinggalan zaman. Masuk U, semua orang nak ada Facebook. Eheh. Kenapa saya ikut orang? Yes. Saya typical Melayu. Hahahaha. Tak ada lah. Saya nak main game je sebenarnya. Hahahahha! *Evil Laugh*

Tanya saya, game apa saya tak main dalam Facebook? Farmville, Petville, Fishville, Barn Buddy, Crazy Planet, Penculikan, Rock Riot, Home Inn, Restaurant City, Country Story, Ponzi Inc, Hapy Pets, Gangster City, Roller Coaster Kingdom, Sky City, My City Life, Farm Country, Tiki Farm, Happy Aquarium, Medical Mayhem, Friends For Sale, Rock Lagends, Words Challenge, SuperPocus, Typing Maniac, Geo Challenge, Music Challenge. Ada lagi game yang tak tersenarai?

Bak kata kawan saya; kalau dah nama nya budak komputer, game memang tak kan boleh dipisahkan. Heee~ :D

6 comments:

  1. main. tp da stop. sbb tgk mcm xde yg menarik. x nmpk org gerak2 pown.

    ReplyDelete
  2. hahaha yoville la best.. sorority mcm mafia wars..

    ReplyDelete
  3. yoville pown main jap je. sbb lembap.

    ReplyDelete