Friday, February 19, 2010

At-10-tion

Hello friends. Hari ini I ada satu pengumumam. Hoh. Apekah? Pengumuman. Silap taip. Sorry. *dasar malas nak tekan backspace betul. Never mind. * so! Back to the topic. Pengumuman yang ingin di buat tidak lah sebesar mana pun. No. no. I bukan nak buat contest. Belum sampai ke tahap itu tujuan I blogging. Huh. I nak buat pengumuman pasal I’m using my celcom semula. Bukan I dah tukar tak guna maxis. Still I guna juga maxis. But I guna dua number.

My sis bagi pinjam dia punya handphone ever since kalau dekat Jordan guna satu number je, so what’s the point dia nak guna sampai dua handphone kan? So, sebab dia dah dapat handphone cangih Umi which siapa pembaca setia my blog mesti perasan I pernah guna handphone itu suatu ketika dulu semasa I practical, makanya dengan itu, handphone Samsung nya diberikan kepada saya. Oke. Tidak diberikan. Diberi pinjam. Haish.

Siapa-siapa yang tidak dapat call my maxis num, bolehlah call number celcom saya. Terhad kepada keluarga, sahabat handai dan sesiapa yang mempunyai number saya. Tujuan saya guna dua number ini sebab maxis di Bukit Jelutong sangatlah ‘terbaik’ line telefonnya. Sehinggakan saya mengisytiharkan handphone yang tidak sampai setahun itu rosak padahal service provider yang tidak bagus. -.-“ ouh yes.

Ada lagi tujuan lain. Supaya baba tidak cakap saya pergi block number baba sebab tak mahu angkat call sedangkan maxis yang problem which kadang-kadang menjadikan handphone Samsung itu bengong seketika sehingga perlu on off kan ia. Eh. Mana boleh block number baba. Kalau I block nanti susah lah I nak mintak duit belanja. Haha! Joking. Joking. Baba jangan mara. I know you’re reading this. Hehe. Kalau I block susah lah nanti kalau katak biru mati tepi jalan. Superman mana I nak call. Huahua. :P

So. Siapa-siapa yang ada my celcom number yang I guna since form 5 dulu tu. Yes. Thats the number. And siapa yang ada my maxis number, tapi geram sebab I selalu lambat reply sebab mesej maxis lambat sampai, boleh text my maxis number untuk request my celcom number. Huh.

No comments:

Post a Comment