Thursday, February 18, 2010

parking di UiTM bila nak selesai?

Eheh. Lama dah tak update pasal UiTM punya parking yang sentiasa membawa masalah kepada student tu kan? Well. Dah hampir sebulan saya ke kelas tidak menaiki katak biru ku. Haaa. Cuba teka naik apa? No. no. bukan bas oke. Dekat Bukit Jelutong mana ada bas. Tak pernah nampak bas masuk area sini pun. Huh. Ouh well. Dah sebulan saya naik baby saya ini.


Ouh. Tidak. Ini bukan baby baru. Ini lah baby yang sama yang jatuh tergolek and hampir dikejar anjing semasa di Arau dulu. And. And. Baby ini juga lah baby yang sama I cuba selamatkan dari calar yang teruk dan telah menyebabkan diri sendiri terkena 7 stitches which is 5 dekat dagu and 2 dekat tangan. Haaa. Ini lah dia baby itu. Baby yang I sayangi selepas Mr Dunhill I *laptop I oke*. Jangan salah paham. I tak suka pink. Tapi sebab eksidensi yang telah berlaku. I kena tukar cover set jadi colour pink sebab colour hitam tak ada. Pity me huh? Tapi pink not bad oke.

Baby ini namanya, hurm. Ape ye. I tak pernah kasi nama dekat dia macam my lappy. Selalu I sebut RH2644 je. Memang tak ada kerja panggil number plat. Haha! So, siapa-siapa readers yang terjumpa baby warna pink ini di tengah jalan, boleh lar honk saya and cakap; ‘Dart! Aku readers blog kau!’ ewah~ ayat poyo.

8 comments:

  1. nice "baby"..parking kt tmpt ko xcukup ke?..klu kt kampus ak..parking bnyk..tp pak guard plak cam siut..limited giler2 space parking untuk student..huhu

    ReplyDelete
  2. haish. parking space yg sikit lps drpd uitm letak palang automatik dekat fkulti sbb x mahu student parking tmpt lecturer. padahal lecturer cume brp kerat je. so kne kongsi parking kete dkt 4-5 fakulti. mcm gilos.

    ReplyDelete
  3. not bad.. minah rempit~~ leyla join~~

    ReplyDelete
  4. baby ni la yg slalu mnempel kt blok 15 sek 6
    ari rabu pkul 2 smpi 4 kn55????

    ReplyDelete
  5. oi2. x mahu org dtg xpe. fine. xdtg da pasni. :P

    ReplyDelete