Monday, March 15, 2010

3D lebih menarik oke.

Saya dah tengok Alice in Wonderland! Huahua. *Berlagak sikit bunyi nya* Brief sikit. Overal cerita, Superb! Tak rugi kalau pergi tengok. Dari awal, sampai akhir, memang terrific! I like. Imaginasi kena tinggi tengok cerita ini. Well, cerita ini adalah sambungan kepada cerita kartun yang zaman kecil-kecil dahulu. Eh. Zaman belum lahir tetapi waktu kecil pernah menonton sekali. Hah!

So hari itu pergi tengok dengan adik-adik and baba. Boleh pula dalam lift on the way balik baba cakap tak paham tengok cerita itu. Haizz~ -.-" Sabar je lah. Adoi.

Advice saya, pergi lah tengok 3D punya. It's more worth it oke. Kalau ada masa nanti saya nak tengok yang 3D pula. And then berlagak pula dekat adik. Huahua! >:)

Rating; 10 stars out of 10! :P

No comments:

Post a Comment