Saturday, March 20, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Hello! Hello! Hye semua. Macam mana hari ini? Selalu hujung minggu anda semua buat apa? Ouh ya, ada event menarik untuk anda pergi pada bulan april nanti. It’s Gatsby Deodorant Street Fair. Street fair ini adalah dengan kerjasama dari nuffnang dan Gatsby oke.


Detail mengenai event ini:
Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

Apa yang menarik?
Banyak yang menarik di sana. Tak rugi kalau anda semua pergi. Ada lucky draws dan ini bukan sebarang lucky draws di mana anda boleh menang barangan elektronik yang bernilai sehingga Rm15,000. Kalau anda rasa anda lucky pada hari itu, boleh pergi ke street fair ini.

Bukan itu sahaja, event ini juga menyediakan pelbagai permainan yang menarik. Permainan-permainan yang boleh anda lihat di fun-fair ada di event ini. Jangan lepaskan peluang anda mencuba Sumo Wrestling (dalam air-bag suits), gladiator battle dan banyak lagi aktiviti-aktiviti yang menarik yang anda akan lihat seperti di fun-fair.

Menarik bukan? Cara-cara untuk ke sana mudah sahaja.
Anda boleh pergi menelefon abang teksi dan cakap dekat dia macam ini, ‘Abang, saya nak pergi ke Gatsby Deodorant Street Fair dekat Berjaya Times Square.’

Jika anda tidak mahu menaiki taksi atau memandu kerana jalan di Kuala Lumpur agak sesak pada hari minggu, anda boleh menaiki monorail dari KL Sentral ke Jalam Imbi. Berjaya Times Square berada berhampiran Stesen Monorail Jalan Imbi.

Teruja bukan? Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, bolehlah lawati laman web ini: http://www.gatsby.com.my/streetfair

I guess I see you guys di Gatsby Deodorant Street Fair ini pada 17 April nanti oke?

2 comments:

  1. kalau akak nak pegi nanti,roger roger kumin. bole join skali. :)

    ReplyDelete
  2. wow! this is fun. nnt akak call lar kalo akak pergi oke?

    ReplyDelete