Monday, March 08, 2010

Kau macam gajah

Tengok! adik kandung sibuk suruh editkan blog dia jadi macam blog budak belajar oversea yang tak boleh diletakkan linknya di sini sebab orang itu might baca blog ini. hah!

So, semalam saya tolong adik kandung edit blog dia dengan menukar pelbagai layout sampai lah dia berpuas hati dengan colour striking gila sampai sakit mata-mata aku nie hah!

Click here for the result. Lawat lah blog adik kandung yang dari waktu saya online tadi tak habis-habis tulis dekat ym macam ini; 'Nama kakak saya wardati. dia gemok. lagi gemok dari saya. dia tipu kata saya lagi gemuk dari dia. berat dia 80kg bahagi dua. dia sangat gemok dari gajah. atok gajah lagi kecik dari dia.'

Hampeh. -.-"

7 comments:

  1. *kantoi.. :p *
    hehe..baru nk crikan katne dpt layout tu..but i think da setel da rite.. :)

    ReplyDelete
  2. smangt org ada blog ni
    cam tu la
    ;)

    ReplyDelete
  3. zubair; ngee~ da terkantoi x pasal2. sowie2. da try ubah kaler x nk bg same pown still x menjadi. lg pown die kate mahu juge kaler terang! bwahahahaha. sowie...~ :D but i think u didn't mind aite? :P

    joe;smangat? agak semangat jugak lar. teehee~ :D

    ReplyDelete
  4. bertuah punye adik..
    kite da wat blog die,die kutuk kite lak..
    dush!!!hahaha

    ReplyDelete
  5. haha. lionteen rilek je. sbnr nye my sis tu lg gemok ah. die nye bdn lg bsr dr kte.

    ReplyDelete
  6. haha..sgt2 xkisah pn... dh jadi stalker blog ni dah nie.. :p *watch out..hahaha..*

    ReplyDelete
  7. zubair; aiyak! jgn lar jd stalker. abes nnt i nk kutuk2 u x bole lar. adoyai~~ -.-" haha!

    ReplyDelete