Thursday, March 04, 2010

Makan tangan kanan, boleh jadi kecil.

Rajin betul saya post lagi satu entry untuk malam ini. Haha! Tak kisah lah. Guys. Guess what? Esok cerita Alice in Wonderland keluar! *macam lah semua orang tak tahu kan?* oke fine. Semua orang patut tahu cerita itu. Ye lah. Advertisement sana sini. Lepas itu, dengan muka Johnny Depp kesayangan semua pula yang terpampang di billaboard. Siapa yang tak tahu esok keluar cerita itu dekat movie, memang sangat pelik.

To be honest, saya memang sangat in love dengan cerita ini. Ever since I was a little kid. Haha! Cerita kartun yang keluar tahun 1951 kalau tak silap, saya ulang tengok banyak-banyak kali. Huhu. Maybe sebab cerita itu banyak lagu. Lepas banyak benda boleh bercakap. Arnab, kucing, caterpillar, etc. Best. Best. Seronok apa kalau jadi Alice. Makan tangan kanan, boleh jadi kecil. Makan tangan kiri, boleh jadi besar.


Alice in wonderland yang baru macam menarik. All those make ups, character, semuanya smart! Siapa yang nak belanja saya tengok 3D? I would be so delighted if ada orang nak belanja. Haha! ;)


No comments:

Post a Comment