Thursday, March 11, 2010

Semalam yang hangat

Baru saya perasan. If saya stress, saya kurang makan. If saya tak ada mood, saya tak makan. Semalam saya cuma makan sarapan sahaja. Hari ini, saya kelaparan. Tapi tak tahu kalau saya ada selera nak makan. Oleh kerana semalam saya tak ada selera, pink day saya tidak menjadi semalam. Semalam siap pakai baju pink, tapi percubaan nak beratur di baskin robin dan melihat scoop itu dicedok dalam bekas very bery strawberry dan letak di dalam cup sambil telan air liur sangat lah tidak berhasil. Semua nya gara-gara tiada mood. Nampak baskin robin, hati kata "mahu! mahu!" tapi bila nak parking; "malas lah".

Tak apa, minggu hadapan ada lagi. Semalam ada test. Sebelum test semua orang muka stress gila. Kelam kabut sana sini. Tiba-tiba lecturer entrepreneurship tu cakap; "It's normal lar to fail an exam and repeat it all over again." Haha! Rock oke. It's normal katanya.

By the way, hari ini cuba untuk mengumpul segala mood yang ada untuk ke kelas pula. Ouh yah! Saya ada project. And I am so excited about it. *kan bagus kalau nak exam macam ini. Excited and then succeed. -.-" *

No comments:

Post a Comment