Monday, March 08, 2010

Stress huh?

Sekarang kerja macam banyak gila! Sampai tak ada masa untuk diri sendiri. ouh saya perlukan urutan spa. Kalau ada dalam bilik, sangat lah terbaik. Confirm saya tidur dengan lena. Huahua.

And tiba-tiba time masa inilah hati terasa macam nak pergi berjalan-jalan. Bila fikirkan nak pergi jalan, terasa macam nak balik Arau and pergi beli cendol pulut dekat Fatin Corner and makan dekat jetty Kuala Perlis sambil tengok sunset seorang diri. *Ouh man! Layan blues pula.*

Relaks sikit ouh otak. Serious tak tipu. Ini duduk bandar apa ada? Nak cari port menarik nak makan keropok lekor sambil tengok matahari terbenam pun tak ada. Yang boleh nampak dekat dengan Istana tu. Hah! Situ sunyi babe. Seram~~~ -.-"

Ouh cendol pulut. Yummy~~ :P

14 comments:

  1. tido adalah pengubat stress terbaik

    ReplyDelete
  2. tido? huahua. taw xpe. itu yg terbaik ouh. tp kalo lebeyh tido, masalah jugak~

    ReplyDelete
  3. the same to me too... rindu cendol Fatin Corner gak..huhuhu....

    pastu pi Kuala Perlis pekena laksa or bihun sup smbil tgk sunset plak..wah..best kan...heheh..

    nak cendol pi la pekena kat seksyen 16 tu ..xpn kat seksyen 18... leh tahan laa... :)

    ReplyDelete
  4. zubair; eit2. kamu tu duduk dkt german tu x pyh nk ngidam2. nnt sian mcik katrun nk post x smpai2 dkt kamu. basi tgh jln. huahua. cendol kt situ sume xdap ah. x lemak berkrim. wah! rindu nye mkn laksa dkt perlis. :'(

    ReplyDelete
  5. :'( tu la..rindu gak..huhu.. owh btw,ada 2 tmpt cendol sdap kat perlis..pling best kat fatin corner tu..the next is tepi the store tu..

    penah pegi makan kat pokok sawa x time kat arau dlu??

    ReplyDelete
  6. tepi the store? pnah mkn, tp sikit sgt. x syok ah. hee. pokok sawa? x pnah pergi. sbb mcik katrun jnji nk bwk pergi tp last2 u guys pindah. tsk. -.-" *sedih2*

    ReplyDelete
  7. owh ek? huhu..jgn sdih2.. wait til the time is coming. :) *hepi cepat!!!*

    ReplyDelete
  8. haiyoh~ mse duk perlis dulu, kalo baba dtg pown x taw pokok sawa tu ktna. cmne nk pergi lar. u guys pown da pindah mmg harapan lar. pnt je kite beriye2 ajk mmbr2 dulu. tgk sume org da punah harapan. haha~

    ReplyDelete
  9. haha ni nak pancing suro bawak die ke nie? :p

    ReplyDelete
  10. haha. hello! german dgn shah alam jauh. bkn sblh-sblh mcm perlis dgn thailand. x kn lar kte nk suruh kamu blk semata-mata nk bwk makan dkt pokok sawa btoi dak?

    ReplyDelete
  11. sy x ckp skang pown. huahua. well, u guys still blk perlis? *mata bersinar2 penuh harapan.*

    ReplyDelete
  12. eyes drooling.. :p

    yeah stil balik.. now pn umi n babah n muaz ada kat perlis.. goin' to mrsm muaz utk amik result spm.. sure diorg pi melantak la nie..*jeles. :(*

    so when u guys (or alone) goin' to perlis plak?

    ReplyDelete
  13. lorh. itu sbb muaz nk amek result. kalo melantak mmg sgt jeles lar. haish. dulu mse kte blaja dkt arau, my family sume slalu lar dtg menjenguk n melantak skali. kdg2 on purpose dtg menjenguk. tp sbnrnye nk melantak. *sedeyh nye mknn lg penting.*

    n then i moved to uitm shah alam plak. so xg da perlis. tp lps tu my sis msuk uitm arau plak. tp tu pown for a month or two. then die fly g jordan. so x g lar.

    but i pergi jugak end of last year. melawat my gf n ex-haousemate + mereleasekn tension dgn melepak n bergossip. huahua. tu je lar. so now, my gf da practical dkt kelate, xbole nk bg reason munasabah lar dkt baba nk pergi perlis. even tho mmbr2 i yg tua2 tnya bile nk jenguk dowg. tp x kn nk stay uma dowg. da anak2 dowg pown da sebaya i je. lg segan. xke anak dowg ckp, ayah aku kwn ngn dak sebaya aku. haha! -.-"

    ReplyDelete