Wednesday, April 21, 2010

Exam lagi dan lagi dan lagi.

Aaaaa. Asal nak exam je stress. Asal stress je nak exam. Eh. Silap. Kalau kena present untuk subject pun boleh stress ouh. Fine. Sem lepas kalau nak exam saya pergi Arau. Jalan-jalan melawat kawan-kawan. Sem ini, tak ada study week ye kawan-kawan. Makanya dengan itu, saya duduk dirumah mencuba untuk membesarkan perut tapi end up membesarkan tidur. -.-"

Ouh yes. Wanie will be coming tomorrow. Biasalah, nak exam macam ini, I need some recharge oke. So, she's here to help lah. Haha. Oke tipu. Wanie nak pergi UiTM. Nak pinjam thesis senior untuk report practical dia. So, she's dropping by at my house. Untuk beberapa hari sahaja. Planning on bringing her to some place that she will not be forgotten. Mana ya?

No comments:

Post a Comment