Sunday, April 11, 2010

Hotel De Palma, Shah Alam.

Hye semua.

Saya memang suka kan tulis entry banyak-banyak. Update dalam satu masa, lepas itu saya biar kan blog ini berkulat. Haha. Sabar ye.

Hari ini saya tak mahu tulis panjang-panjang. Saya nak tunjukkan gambar Pre-Graduation Night yang fakulti saya buat. Yang mewajibkan semua part 6 pergi. Sepatutnya wajib lah. Tapi kelas saya 11 orang sahaja pergi. Pity kan? Tak mengapa. Biarlah mereka sibuk dengan final year project mereka. Huhu.

So, here we are;
Venue: Hotel De Palma
Time: 8pm onwards.
Date: April 9, 2010
Theme : Night in Cairo.


on our way to the hotel.

suzi. me. mimi. mazrah.

icam. me.
ini beard siapa ntah. pinjam. :D

perempuan simpanan. haha!

she's Fira :)

semua gadis-gadis CS225 yang datang.

Orang kuat yang selalu berdiri di sisi saya.

Orang kuat yang suka tak datang kelas. Haha!

Nadia, Muk, Sir-b, Me.

We're all together. 12 orang je.

Ini masa nak balik. Dengan Fairuz.

Again. Kami.

Overall, the food is biasa. Sangat biasa. Makan nasi bukhari. Kau boleh dapat nasi bukhari dekat kedai mamak lah. Rm25 untuk nasi yang biasa, dengan door gift yang adik aku pun boleh buat dekat rumah. Letak air dalam gelas, letak jelly 2-3 biji, tuang lilin dekat atas air. Siap. Lame sungguh. Bagilah benda yang cantik sikit. Duh~ kalau ye pun nak hidangkan makanan, bagi lah nasi mandi ke. Baru Nampak Cairo sikit. Stupid betul orang yang buat arrangement ni.

Tapi the people dekat dinner itu semua best. Best gila tengok semua pretend mahu jadi Cleopetra, Belly Dancers, mak arab celup. Haha. Lelaki pun tak nak kalah. Ada nak jadi Firaun, ada jadi Aladin, ada jadi pak arab celup, ada jadi orang kaya baru. Huahua. The people are superb! Good job final year student FSKM. :)

No comments:

Post a Comment