Sunday, May 23, 2010

10.00 a.m

Today is sunday. Hari-hari Ahad yang biasa, pada waktu ini (10.00 a.m) saya masih di atas katil di dalam kamar tidur di rumah. Yet today, I'm not at home but instead of that, saya berada di kelas di Lab Cisco di Fakulti Electrical Engineering. Dem you CCNA. Kau punya pasal, aku berada di sini sekarang.

Ah. Pagi-pagi sangat mengantuk. Pagi-pagi sangat bosan. Ah. Ah. Sabar Dart, sabar. Dua minggu sahaja macam ini.

Sungguh aku rindu rumah. Rindu duduk di rumah lama-lama. Dah seminggu aku keluar rumah awal pagi, balik rumah lewat petang, mandi, sembayang, tidur. Macam tak ada life dekat rumah. Dem!

Paling rindu nak makan tomyam buatan sendiri. Tapi tak sempat nak masak. Dem. T.T Cepat lah habis kelas CCNA. Penat lah hari-hari kelas. Isnin sampai Ahad, sampai masuk Isnin balik, sampai Khamis, sebab Jumaat cuti Wesak, sambung balik kelas exam preparation Saturday sampai 4 Jun. Hadoi.

Kalau aku tahu kelas nya macam ini, tidak aku ambil course CCNA untuk 3P ini. Haip. Sebab tak tahu aku ambil. Haih. T.T

please note : Dari atas sampai bawah, asyik dem, dem, dem. Nampak sangat terlalu upset.

No comments:

Post a Comment