Sunday, May 02, 2010

Jalan-jalan merayap-rayap

Ha. Sekarang ini, siapa tak tahu i-City? Semua orang tahu i-City kan? Even kawan-kawan yang tengah belajar dekat oversea pun sibuk nak balik dengan segera sebab mahu tangkap gambar dekat i-City. Haha. Comel je semua orang sibuk nak pergi i-City tu. Hihi.

Ha. Cerita-cerita pasal i-City pula, dah tentu lah saya pergi. Huahua. I tahu lah I lambat sikit pergi situ, tapi still, I dah pergi oke. Huhu. Tengok je lah gambar-gambar ini.


Wanie. Me.

Kak Na. Wanie.

Macam nak tunjuk buncit je berdiri perut ke depan.
Haha.





Sakura. Cantik. :)
Yang ini koya sensorang. Haha.



2 comments:

  1. xsabar nk blik bngi untuk pegi sane jugak! :)

    ReplyDelete
  2. hah? haha. cpt dtg! nnt kne byr parking susah plak. da mcm ade tnda2 die nk buat parking berbyr je.

    ReplyDelete