Monday, June 21, 2010

Jordan, tunggu saya

Pergi Brunei bosan. The whole vacation duduk di bilik sahaja ever since my dad pergi kerja di Airport. So tomorrow i'll be heading to Amman. To visit my sister in Jordan of course.

As you know kalau student yang berjauhan dengan family, especially first year student, macam-macam yang dipesan kalau kita nak pergi melawat. So, here goes the pictures how I'm trying to fit everything she ordered from home inside my bag and I shall say, I didn't pack my things yet. -.-"

Mula-mula letak comforter dengan selimut.

Then cadar, beg, milo.

Tambah lagi, sumbat lagi.
Dah penuh.

Ah yes. Saya tak terkejut dia mintak barang banyak macam ini. Sebab semalam masa Mak cik Katrun datang rumah, dia cakap, anak dia lagi macam-macam beli barang kalau balik Malaysia. Kicap lah, itu lah, ini lah. Jadi tak heran ye. :P

8 comments:

  1. mameee megi pown nana mintak? hadehh

    ReplyDelete
  2. bukan. bukan. itu akak punye. :D

    ReplyDelete
  3. belacan and sotong gorng tepung xde ke??huhu~

    ReplyDelete
  4. ahaks..patutla terbatuk.. ada org sbut2 nie..

    ces..dlm byk2 benda,kicap gak yg paling fames disebut umi.. haha.. btol la..blik bukan slalu,borong mknn byk2 la..biar skit baju janji byk mknn..hoho...

    btw,Gute Reise!!! hehe..mean safe journey! happy there!

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. dna; dia x mkn belacan. nnt gatal2. :P

    zubair; hoho. da batok2. kesian. umi u tu menyebut kicap yg pertama.tu lar i tulis kicap. :P btw, tenkiu. nnt pergi german plak lar. tu pown kalo u x blk lg. huahua!

    ReplyDelete
  7. Walaaahh , bag penuh dengan barang dia ajee -,- gula dia tak pesan?aha

    ReplyDelete