Thursday, September 23, 2010

Mr Dunhill dah ade girlfriend.

Masih ingat lagi tentang Mr Dunhill yang sakit itu? Isk. Tak sangka. Bila dia sakit, dia nak dapat girlfriend baru rupanya.

Lepas ini boleh guna girlfriend baru Mr. Dunhill pula. Tapi still, Mr Dunhill tak boleh dilupakan ouh. Nanti dia merajuk teruk, siapa yang mahu pujuk? Saya juga.

So, here we are. Introducing Mr Dunhill’s new girlfriend; Si Merah.


Ah, gambar google sahaja. Sebab malas nak pergi snap picture. Actually, baba belikan Si Merah ini. Ah, mungkin kerana terbaca entri yang lepas tu kan. Haha. Well, sangat mengancam lah Si Merah. Buat ai tertarik je yu taw. Geram betul. Sangat sayang. Rasa macam tak mahu keluarkan dari kotak lagi. Haha.

Anyway, thank you so much baba. Lepas ini boleh buat final year project dengan tenang. And jangan lah Mr Dunhill merajuk teruk kalau dia diabaikan. Amin. Huhu. :)

I love you Baba. Sayang lebih ah macam ni. Haha.

2 comments: