Monday, September 13, 2010

So yes I hates apples!

I tak suka girlfriend bekas teman lelaki. Ye lah. I tahu, I ex-girlfriend dia. Kalau I ada boyfriend pun I would hate my boyfriend's exs. Tapi tak ada lah sampai nak mengamuk pasal ex dia tulis dekat blog about dia datang raya rumah.

Well hello! Dia datang beraya rumah sebagai kawan. Apa masalah you nak mengamuk sampai benda macam itu pun boleh jadi gaduh? I don't care how much you hate me. Tapi perlu ke jadi tidak matang dengan marah-marah macam itu? So then, simpan sahaja boyfriend you tu dalam peti ais. Biar semua orang tak boleh kawan dengan dia. Maybe you akan puas hati lah macam itu. Ouh yes. Semua orang tak ada masalah kalau kawan dengan dia. TAPI kalau I yang kawan dengan dia, you ada masalah.

Tell me something, you jelouse? Yeah. I know. I pun akan jelouse. Tapi tak ada lah sampai suruh delete blog post. Yeah. FYI, I dah delete blog post pasal dia datang beraya di rumah. FYI juga, I delete bukan sebab you all gaduh, I delete sebab your boyfriend kept on texting and calling me time I tengah tidur pagi tadi. Which is MERIMASKAN. Sebab I dah lah letih naik kereta dari Kedah ke Terengganu, nak pula pagi tu kalau bangun kena duduk lagi dalam kereta dari Terengganu balik Bukit Jelutong. You guys punya masalah, dah buat orang lain serabut.

Tapi tak apa, ambil lah boyfriend you. Simpan dalam almari, jangan bagi dia call, text, ym, skype, email, or segala apa yang berkaitan yang membolehkan dia menghubungi I. Buatlah apa sahaja as long as you bahagia. Sikit pun I tak heranlah pasal boyfriend you. Sebab I couple dengan dia dulu berbanding you!

please note; so yes I tahu you akan baca entri ini. Including your boyfriend.

6 comments:

  1. aku dah kate dah ko memang garang

    ReplyDelete
  2. teng; obviously obvious. kan ada gambar. haha.

    ReplyDelete
  3. hahahhaa annoying orange pun tak suka apple.

    ReplyDelete
  4. iffah; dats y aku tak suka apple jugak. haha.

    ReplyDelete