Tuesday, October 26, 2010

Amsterdam yeay!

Hey guys.

Semalam saya ada paper IPK503. Semalam juga lah saya kena hantar 1st draft thesis saya. Ah well, ada lagi seminggu untuk paper seterusnya. I mean, lebih kurang seminggu lah. Well this week, saya akan sedikit sibuk.

This is how my schedule would be:

Isnin : Exam IPK503, 1st draft thesis
Selasa: Flight to Amsterdam
Rabu : Amsterdam
Khamis : Amsterdam
Jumaat : Flight back to KL
Sabtu : Kenduri kahwin Peq di Sepang, kerja di BR
Ahad : Kerja di BR
Isnin (1Nov) : 2nd draft thesis

Hoho. Sibuk. Sibuk. Dah. Jangan cakap banyak. Ouh yah. I'm off to Amsterdam. Siapa nak kirim barang? Adam cakap; "Aku nak kirim ganja. Haha!" Dengan gelak jahat kau tu. Sengaja nak kenakan aku. Bajet aku nak jadi lurus bendul nak ikut cakap kau? Cis. Saja je kau kan?

Hah! Oke. Siapa nak kirim barang? Bukan suruh beli souvenir ye. Kirim barang tu, kirim dan bayar balik pada saya berapa harga barang tu. Haha. Souvenir jangan mintak. Saya pergi sekadar nak basuh kaki kat sana then balik la. Sebab tu pergi 2 hari je. Haha.

Dah penat taip. Bye semua! :)

6 comments:

  1. Dem. Impian aku untuk ke Amsterdam belum termakbul.

    ReplyDelete
  2. sape kata xde ape yg menarik.. :p best woooooo!!!

    ReplyDelete
  3. hah? lelaki bole la kate menarik. haha. pompuan tak menarik la. :P

    ReplyDelete