Sunday, October 24, 2010

Hye Si Merah.

Hye Si Merah.
Peringatan untuk awak.
Tolong jangan buat saya marah.
Nanti saya campak awak dari tingkat 4 rumah Capa.
Kalau agak-agak nak buat hal lagi, boleh tak, tunggu time dah habis presentation fyp?
Dah pakai windows ori, software ori, pun nak buat hal lagi ke?
Ini dah kali kedua awak buat hal macam ini.
Agak-agak kalau nak masuk ICU dengan boyfriend awak Mr Dunhill tu, tunggu lepas 15hb boleh tak?
Sekali lagi peringatan, tolong jangan buat hal.
Nak exam, nak VIVA dah ni.
Ini bukan waktunya untuk bermain; "I'm crash, Fix me!"
Jangan buat saya stress sekarang.
Sangat tidak kelakar.

2 comments:

  1. merah 2 netbook kan??
    sgt x seswai utk wat multi tasker cam ko kot..
    bg aku je la..huhu~

    ReplyDelete