Thursday, October 07, 2010

Rehatkan otak, relakskan minda

Nah, sekarang sudah nak masuk hujung tahun. Semua sibuk dengan final year project, sibuk dengan exams, sibuk dengan kerja-kerja assignment.

Why not kita ambil masa 10 minit, relax kan otak kita, tengok video ini.
Sila perhatikan budak yang memakai pampers sebagai costume dia untuk dance ini.



Salute gila budak ini. Pampers dah siap jatuh, dia boleh capai balik, untuk cover balik. Tanpa mencacatkan tarian dia. Tabik! Tabik! :)

4 comments:

  1. Ades, tak boleh bla lah Dart. hahaha. Datang jengah, lama tak jengah dan komen.

    ReplyDelete
  2. ini tarian bogel ke apa?...seriusly boleh jadi extra dalam step up 3D....LOLOLOL

    ReplyDelete
  3. Grunge; saje gelak ketawa sikit. haha.

    radzi; bole dikira bogel la. berapa kali terjatuh tu. haha.

    ReplyDelete
  4. salam kenal dari negeri seberang, saya dari indonesia

    ReplyDelete