Friday, November 26, 2010

Entri selamat hari jadi


all pictures from: google

Does anyone here nak belanja saya makan-makan sempena hari jadi saya semalam? Boleh drop your name dekat comment, nanti kita arrange time and date. :)

Ah. Yesterday was my birthday. So, it makes me 22 years old this year. Ha. Jangan sebut saya dah tua. Saya masih muda. Walaupun kadang-kadang saya tengok muka saya di cermin almari di dalam bilik, "argh! Apesal nampak macam kedut-kedut dah ni?" Haih. People change kan?

Ye lah, dulu perkara paling saya risaukan ialah bentuk badan saya. Makan banyak sikit, sibuk nak berak. Semuanya kerana takutkan gemuk. Sekarang ada masalah gastrik, makan kurang sikit, confirm gastrik 3-4 hari. Untuk elakkan gemuk, makan sikit, tapi kerap. Confirm tak gemuk. Sekarang benda paling saya risaukan, muka dah nampak macam nak tua. Argh! Itu memang tak boleh nak halang. Benda yang sememangnya tak boleh nak lawan. Unless kalau nak pakai botox. Cis. Wa mana nak main duh botox-botox ni. Tak apa lah. Terima sahaja kenyataan.

So, thank you to all my friends yang call malam tu, sampai saya terpaksa main hold kejap, ada call lain masuk. Thank you juga untuk kawan-kawan yang message dan drop di YM juga IM facebook. Tak kurang, untuk yang bagi hadiah. Thank you Baba untuk Si Merah yang cantik dan bergaya ini. Thank you Mohd Hafizi untuk handbag yang gorgeous and rock gitu. Thank you Mohd Hazeq Al-Hakim untuk dress purple yang cantik. Thank you juga Adam, untuk sponge cake yang sedap. Tidak dilupakan, thank you buat diri sendiri sebab berjaya membelikan kemeja dan handbag yang lawa untuk diri sendiri. :)

Yang ini nota paling penting, terima kasih untuk 173 orang yang tulis Happy Birthday di wall facebook saya. Termasuk sekali cik tunang, Capa Corp yang mengada nak letak juga di wall walaupun tak tulis apa-apa pasal birthday sebab konon nya nak bagi cukup 300. Cis.

So that's all. Akhir sekali, tenkiu banyak-banyak semua. I ♥ You all! :)

No comments:

Post a Comment