Wednesday, November 03, 2010

Sebelas

It's already November.

Ada lagi berberapa hari untuk sampai harinya VIVA. project masih macam itu. Sibuknya dengan exam, thesis punya draft, vacation. Haih.

Tiba-tiba rasa takut dengan virus TL. Kalau TL, bilanya nak grad? Haih. Esok ada paper, but perut saya rasa tak sedap. Dah 3 hari pedih dekat perut and ulu hati. Belum dikira dengan ceri-beri tanpa henti. Juga cubaan muntah yang asyik tersangkut di tekak. Haih.

Teruk. Sekali skip makan, 3 hari merana diri. Hah. Saya nak cerita tentang cuti saya, tapi saya belum ada mood yang baik untuk bercerita. Short vacation, what do you expect huh? Nanti esok lepas paper ke, saya cerita lah. Kalau mood itu dah sampai. Oke?

Buat kawan-kawan yang ambil paper esok, Good Luck! :)

2 comments:

  1. Eh. Celaka. Tak perasan lah! Ahah. Kejap la aku tuka blk. agagagaga.

    ReplyDelete