Saturday, December 25, 2010

Daddy,cepat lah sampai rumah

Ah. Hari ni kerja ptg,separuh nyawa da saya mengemas bilik. Serabut gila! Adui la. Nyampah betul bilik kecil. Barang banyak sikit je,confirm semak. Haih.

Anyway,bila baba nak balik ni? Jusco ada sale sampai esok sahaja ni. Seluar yang 50% dapat 70% tahu. Nak buat loan dengan baba. Baru lah boleh bayar lambat2 sikit. Huhu. Daddy cepat lah sampai rumah, nak pinjam duit.

2 comments:

  1. As I said to you before, JUSCO tu bukan minggu ni aje buat sale, dah banyak kali, kalau tak silap dalam setahun 4 atau 5 kali. so, before nak gi shopping tanya dulu perlu ke tidak seluar baju tu. Muat lagi ke almari tu?

    ReplyDelete
  2. ummi; perlu seluar tu. seluar lama da buruk.

    ReplyDelete