Wednesday, May 04, 2011

Hate

Bas Wanie sepatutnya sampai jam 9 malam.
Tunggu punya tunggu.
Hampir 2jam baru bas dia sampai.
Ingatkan dah terlepas bas.
Rupa-rupanya stuck dalam jammed.
Patutlah.
Hari ini kan kerja.
Semua orang yang balik kampung sibuk lah balik bandar semula.
Itu pun boleh nak kata saya menipu?
Nak tipu apa?
Takkan tak dengar radio jalan jammed?
Takkan tak boleh nak fikir bas sangkut dekat jammed?
Nak tipu buat apa?
Bukan dapat sejuta ringgit pun.

Hari ini exam.
Pukul 2.
Dah lambat nak pergi exam.
Tiba-tiba kena hantar barang pergi kiosk.
Memang tak sempat.
Called member.
On the way pergi exam ambil adik dekat bus stand sebab dia tak ada tuisyen.
Then pesan pada member, TOLONG hantarkan barang pergi kiosk, hantar adik balik rumah.
Abang ada kat rumah sebelum keluar tadi.
Lepas exam ada mesej dekat handphone.



Great!
Who's lying now?
Me?
Memang saya tak hantar dia balik rumah.
BUT MY FRIEND DID!
Perlu ke marah-marah, tuduh-tuduh macam-macam?




Lepas ini saya nak suruh Boy buat sumpah laknat macam Datuk Eskay buat terhadap tuduhan kes video seks Anwar.
Try tengok jadi macam mana pula.


Damn.
I hate my life.