Thursday, June 16, 2011

Bilik kecil, katil besar

Dua minggu dah hari-hari kerja pagi. Pagi-pagi nak buka kedai pun tak ada mood. Mata kuyu, asyik mengantuk je.

Bilik semak habis. Serabut katil besar-besar dekat tengah-tengah alam. Rasa nak buka semua skru then buang ke luar. Haih. Bila nak beli katil single ni? Ouh yah. Semalam balik kerja petang, pergi Ikea kejap. Saja nak usha katil. Pergh. Dah jumpa dah idaman kalbu. *cair* Oke. Tunggu baba balik, then ajak baba pergi beli katil pula. Buat apa katil besar-besar kalau bilik kecil. Nak pula anak dara, barang penuh satu bilik. Wa mana cukup der kalau bilik kecil-kecil nak letak semua barang wa duh.

Ouh! Ouh! Jatuh cinta sama ini katil. Sungguh.


And then, siap ada underbed. In case la kan, kalau kawan datang rumah ke, boleh tarik underbed. Eh tak payah kawan lah. Wanie datang pun dah cukup. :)


Terbaik katil ni. Dah la smart. Cantik pula. Yang paling penting, jimat ruang oke. Itu paling penting. Ouh. Baba cepat lah balik. Nak beli katil nie. Haih.

No comments:

Post a Comment