Friday, June 24, 2011

Hari menggila

Hari ini mungkin hari gila sedunia. Pergh.

Reason:
  1. Adik pergi sekolah berbaju sukan, ditahan oleh cikgu dan tidak dibenarkan masuk ke kelas, juga dikunci dalam bilik disiplin. He called, mintak tolong hantarkan seluar sebelum pergi kerja. Seluar dihantar, tetapi rupa-rupanya zip rosak dan senteng. Cikgu suruh balik. Gila.
  2. Hari ini J-card Day di Jusco Bukit Raja. Free parking for all customer. Tetapi nak masuk Jusco department store and supermarket WAJIB ada J-card, siap pak guard check before masuk. Keadaan yang sesak gila sampai parking pun tak cukup. Customer siap beli barang berkotak-kotak. Macam borong jualan gudang. BIG SALE. What do you expect? Gila tu.
  3. Telefon Baskin Robbins Bandar Puteri minta fax inter-store cake semalam. Belum sempat cakap terima kasih dia dah hempas telefon. Uit? Orang belum habis cakap. Oke cool. Relax. At least jangan hempas phone. Orang dengar. Pantang betul.
  4. HQ Baskin Robbins call. Dia tanya manager, cuti. tanya assistant, tak ada assistant. Siapa in-charge? Ouh, malam baru ada orang in-charge. *Pang.* Hempas telefon lagi. Uit? Apa kes semua orang hari ini?
Argh? Why do they act so crazy today? Mereka semua mengalami PMS ke?

2 comments:

  1. Tang J-Card Day tu mmg mcm tu every year.
    Yang lain lain tu mmg bangang. =|

    ReplyDelete
  2. Uit, teruk nye kalo mmg mcm tu setiap tahun.

    ReplyDelete