Sunday, June 12, 2011

Selamat Pengantin Baru Cik Tunang.

Shah Alam-Bukit Mertajam-Pulau Pinang-Shah Alam.

In the name of Allah, Most Gracious and Most Merciful.
Kami ke kenduri kahwin Wan Nursyafawati bersama Asmawi. Konvoi dua biji kereta. Bertolak jam 9 pagi, tiba jam 1 petang.



Bila dah sampai, terus masuk dalam rumah cari pengantin. Ya Tuhan, panas sungguh Pulau Pinang. Ingatkan Shah Alam dah cukup panas, never thought that Penang would be much more hotter. Ouh. By the way, pengantin pergi make-up, tapi kami pula yang duduk dalam rumah. Sangat tak malu. Tak ada orang yang jemput masuk pun sebenarnya. Haha.



Lama duduk, kami keluar makan. Elok je siap makan, pengantin sampai. OMG! She's gorgeous. Never seen her put on make up on her face. Well, she's beautiful indeed. Bersanding tak sampai 10 minit, lepas itu pengantin keluar makan. Bila dah pelamin kosong, kami pun menyemak la dekat pelamin. Haha. Sampai bosan duduk atas pelamin, kami pun tunggu pengantin masuk.



Ye la. Masing-masing nak bergambar dengan pengantin. Ouh yah. Saya pun nak bergambar dengan pengantin juga. Dah tentu tak boleh lepaskan peluang ni. Dekat facebook pun tulis engaged to: Capa Corp. Gambar dengan tunang harus lah ada kan. ;)



Anyway, Selamat Pengantin Baru Puan Wan Nursyafawati dan Asmawi. Semoga bahagia kekal ke anak cucu. Semoga hubungan yang dibina diberkati Tuhan kekal sampai tua, sampai bila-bila. ;)

No comments:

Post a Comment