Sunday, October 30, 2011

Little Things: Things I bring along

Kerana kebosanan yang tidak terhinggakan, saya, Dart, telah bertindak menyelongkar beg sendiri.

Yep. Bosan punya pasal.

Anyway, people kept asking me, what are the things I bring along inside my bag? Ye lah, beg besar gabak. Semua orang sibuk lah nak tanya. Dah lah besar gabak, tak kasi orang lain carry pula tu. Now today, lets take a peak inside my bag.


Here we go :
  1. Botol air TGV cinemas.
  2. Make-up bag (grey bag) which includes:
    • Socks
    • Comb
    • Perfume
    • Toothpaste
    • Body shop lotion
    • Minyak cap kapak
    • Hurix cool inhaler untuk kegunaan di kala selsema
    • Bob pins
    • Razor
    • Listerine
    • Hand sanitizer
    • Compact powder
    • Eyeliners
    • Mascaras
    • Lip ice
    • Mirror
  3. Pencil case
  4. Kotex
  5. Purse
  6. Baskin Robbin's planner
  7. Pendrives
  8. Calculator
  9. Wet wipes
  10. Watson's strawberry body wash
  11. L'occitane wild cherry lotion
  12. Medicine's bag (blue with red stripes bag) which includes:
    • ubat gastrik
    • ubat kahak
    • ubat selsema
    • panadol menstrual
    • hurix's fluaway capsule
    • woods
    • strepsils
    • pain killer
    • antibiotic
    • flagyl (ubat sakit gigi)
    • panadol actifast
  13. Baskin robbin's apron
  14. Handphones
  15. Panasonic DMC-F3 which I used to take this photo
So, dah! Tu je la yang ada dalam beg. Lepas ini tak payah tanya-tanya kenapa beg besar gabak tu. Malas nak keluar kan everything tunjuk apa yang ada. Haha

4 comments:

  1. patutnya kena ada gambar beg sekali. bapak tak leh banyak lagi benda. mcm nk gi camping -____-"

    ReplyDelete
  2. hah!! there is one thing been misssed in the list...the scale size boot in pink colour..huhu

    ReplyDelete