Friday, January 06, 2012

Little Stories: The wedding ring

Bila dah masuk tahun 2012, rasa umur semakin meningkat naik. Eh. Baru 2 bulan lepas celebrate birthday yang ke 23. sekarang dah nak masuk 24 tahun. Hukhuk. Bila nak kahwin ni? Haih. Anyway, manager did said something about getting married. Katanya, harga emas dah naik sekarang. Oke lah. Emas 916 setakat 29 Disember RM187. Cuba fikir kalau lagi 2-3 tahun? Hue. Mahal tu.

I don't know about you guys, but I rasa, you guys dah patut start membeli cincin dan gelang or whatsoever untuk wedding you guys. Tak kira lah kahwin nya lambat lagi ke, still, kalau tak beli sekarang, sampai bila pun takkan terbeli. Serius. Why? Sebab even harga barang tak naik pun, harga emas tetap akan naik. Gaji korang kalau naik pun, berapa percent je setahun. Itu pun kalau nasib baik lah naik. Kalau tak, semua perempuan pun cari penoreh getah sebab penoreh getah lebih kaya. Haha! *evil laugh*

Good Luck lah ye lelaki-lelaki di luar sana. :P

5 comments: