Friday, June 29, 2012

Travel: EURO 2012 - more than just a football

Salam.

Hye all. Ouh yah. I actually couldn't remember this. Mungkin saya pernah bagitahu tentang escape vacation or mungkin juga tidak. Saya pun dah lupa. Sebab saya kan malas nak tulis blog. Bukan malas, cuma tak ada masa. Tapi baca blog orang lain itu memang rajin. :)

Anyway, some of you might have been wondering where had I been last month. Well some of you lah. Itu pun kalau ada yang tertanya-tanya. Haha. Ye lah. Nak cerita lah ni. Last month I went to Europe, again. Yeah. Again. Macam dah tak ada tempat lain nak pergi. Europe juga yang saya nak pergi. Haha. Well, Europe tu besar, bukan kecil ye tuan-tuan dan puan-puan sekalian. Lagipun ini cerita budget trip. Bukan trip mewah ala-ala artis antarabangsa seperti Paris Hilton yang tidur di hotel 5 bintang, makan di restoran mewah dan shopping di Louis Vuitton. Pergh statement. This is a budget trip where you actually camping in a tent, paying for laundry and hot shower and eating breakfast and dinner using a plastic plate. Tak percaya?

So here is my budget trip. 8 countries in 16 days. Pay less for more. :)


Budget trip tak tidur hotel. Kita tidur dalam khemah, makan nasi kawah.
How was that?

The most important thing to see in Holland.
The Windmill.

Dasar mengamalkan cara hidup dan pemikiran bebas.
Sex pun ada museum?
Learning how to make cheese in cheese factory.



Adik and the clogs. 


Irene-Hoeve.
One of the cheese and clogs factory in Holland


Volendam, Holland
Pekan tepi laut.
Tempat shopping yang boleh tahan murah.





Here we are.
Heidel Castle in Heidelberg, Germany.

Hohenschwangau Castle located in Fussen, Germany.

Marienbr├╝ck.
Jambatan yang dibina bersetentang dengan Neuschwanstein Castle.

Neuschwanstein Castle in Fussen, Germany.
Owned by King Ludwig II.
Tapi tak sempat duduk sebab dia mati dulu.

You can read the sign.
Located in Innsbruck, Austria.

Semua orang nak tangkap gambar Hard Rock Cafe.
This is located in Venice, Italy.

School of Lace, Venice, Italy.

Terik-terik naik Gondola?
Pelik. Tapi at least dapat merasa.

Vatican City. (Pusat umat Catholics)
Smallest country in Europe.
Area: approximately 110 acres.
Population: up to 800 people.

Castel Angelo.
Pope's Castle in Rome, Italy.

Colloseo (English: Colloseum)
Located in Rome, Italy.

Foro Romano. (English: Roman Forum)
Located in Rome, Italy
Fontana di Trevi (English: Trevi Fountain)
Ye. Muka sunburn. Tahu.
Pisa, Italy.



Jungfraujoch, Switzerland.
Top of Europe.

Playing the sleigh.
Disneyland. 

Eiffel I'm in love heh?
So that's it. Haven't I told you before? Less for more is the best! :)

Anyway, everyone could have this trip. It's only worth £649. You guys can check the availability at www.kelanaconvoy.co.uk.