Tuesday, April 23, 2013

Little Things: Menarik

Kenapa aku rasa blog aku ni macam tak menarik? Sebab aku dah malas nak menaip ke? Or sebab aku memang dah tak punya cerita-cerita menarik? Tak apa. Aku cuba at least merajinkan diri buka laptop untuk menaip at least satu dua cerita sebulan. Ok ke tak? Huhu.

Lupa. Aku baru dapat bayi baru. Alice nama diberi. Yep. Aku namakan dia sempena gadis yang ranap hari tu. Sebab dia cantik dan sexy. Haha.

Nanti sahaja aku upload gambar Alice. Mungkin siapa-siapa follow twitter aku boleh agak siapa Alice. Tunggu sahaja. Esok outstation. UUM, Sintok. Lusa UTM Skudai sampai Khamis. Doakan kerajinan aku update tentang Alice hari Jumaat nanti. Haha!

No comments:

Post a Comment