Friday, June 14, 2013

Travel: Home. Again.

Home again.

Assalamualaikum. Saya sudah pulang tapi cuma untuk 4 hari, kemudian travel ke Johor dan Terengganu. So far kerja dekat Perlis okay. Admin saya sejak akhir-akhir ini semakin bagus. Kerja siap. Mana tak nya, habis air liur membebel dekat dia. Alhamdulillah.

Hari itu dapat whatsapp dari umi kononnya nak pergi Krabi. Lewat petang umi cakap, tak jadi pergi Krabi sebab passport umi ada dalam bank. Punah ranah harapan.Tak apa lah. Tak ada rezeki. Planning bertukar ke Langkawi. Pergi Langkawi lagi kecewa. Tanah besar panas terik, tapi Langkawi hujan. 70% hari habis dalam bilik je. Apakah? Tak syok langsung. Tak apa, tunggu ada duit sikit, nak beli camera go pro. baru boleh pergi snorkeling. :)

 

Isnin dah nak gerak pergi Johor untuk registration. Sampai Rabu, Khamis dah kena pergi Terengganu. Hidup macam Nomad.

3 comments:

  1. Greetings...
    Jauh perjalanan, luas pengalaman...tak gitu cik dart..ekekeke,,,,

    ReplyDelete
  2. Aku penggemar GoPro dan ada GoPro Hero(yang lama).
    GoPro Hero3 ni ada versi White/Silver/Black.

    Paling murah White la. Tu je nak kabo. Kakakaka

    ReplyDelete
  3. Arief; greetings. Tp penat ouh.

    Sirb; nak pinjam goproooooooooo. Wuuuuu.

    ReplyDelete