Thursday, November 21, 2013

Little stories : Oh Online Shopping

Dah nak dekat sebulan balik rumah dari Perak. Tak ada tanda-tanda outstation pun.

Haha.

Anyway, sebulan duduk dekat rumah, ada dekat 10x saya online shopping. Dah macam hampir 3 hari sekali sampai barang courier ke rumah. Over betul. Pening umi ngan baba dengan kerenah anak gadis dia seorang ni. Habis nak buat macam mana, pantang nampak sale. Lagipun, barang online lagi murah daripada kedai. 

Cuba imagine--

Fujifilm instax twinpack box, rm37.50 per box. Kalau dekat kedai dah RM50. Lebih kurang la. Acane? Memang hari-hari buka groupon, lazada, moredeals, instagram. Oh perempuan! Tak habis-habis shopping. Haha. 

Pelik-pelik je perangai kamu ni Dart--

                                          


No comments:

Post a Comment